BEGRÄNSAT ERBJUDANDE! – 370 KR RABATT PÅ NYA iZettle Reader (rekommenderat pris 749 kr + moms) Pris med detta erbjudande: 379 kr + moms

Recension av iZettle

Den mobila kortbetalningstjänsten iZettle erbjuder något helt annat än andra liknande tjänster som Worldpay Zinc, Payleven och Paypal Here.

Kortläsaren ansluts via Bluetooth och kan användas oavsett om du har en iPhone, iPad eller Android-enhet. Appen finns i en iOS- och en Android-version och kostar inget att ladda ner.

Men det som verkligen får iZettle att sticka ut från konkurrenterna är tjänsten.

NYA iZettle Reader

iZettle Reader har en väldigt smart och minimalistisk design som skiljer den från konkurrenterna. Den är tillräckligt liten för att vara lätt och smidig att ha med sig, men ändå gedigen och robust.

Vi hade inga som helst problem att ansluta iZettle Reader till en iPhone eller Android-enhet via Bluetooth.

Att ta betalt är väldigt intuitivt och lika enkelt som med andra kortläsare på marknaden, eftersom kunden får tydliga anvisningar på LCD-skärmen.

Till skillnad från många konkurrerande produkter har iZettle Reader även stöd för kontaktlösa betalningar och Apple Pay.

Pris med detta erbjudande: 379 kr + moms (rekommenderat pris 749 kr + moms)

iZettle - Mobil Chip & Pin

Appen

Jämfört med Worldpay Zinc och Paypal Here kan iZettle erbjuda en betydligt mer komplett och estetiskt tilltalande point of sale-app (POS), där säljaren har möjlighet att lägga in ett helt produktbibliotek, komplett med bilder och olika alternativ som storlek, vikt och färg.

I iZettle-appen kan man också välja att ta emot kontantbetalningar.

Vi testade appen på en iPad respektive iPhone och kan bara konstatera att vi generellt sett var riktigt imponerade.

iPhone-versionen har alla funktioner som finns i iPad-appen. Båda versionerna är så enkla att vem som helst klarar att använda dem.

Väljer man iPad-alternativet blir upplevelsen självklart mindre kompakt och mer användarvänlig. Appen har en layout och känsla som direkt upplevs som självklar och designen är perfekt. Man kan ändå konstatera att iPhone-appen har ett betydligt större användningsområde för mobila säljare/återförsäljare som tycker att en tablet är för otymplig att bära runt på.

Vi har bara en negativ synpunkt: Om man har många produkter är det rätt omständligt att lägga till alla i produktbiblioteket. Här vore det bra att kunna lägga till produkter i bulk, vilket man i stället kan göra genom att logga in på sitt iZettle-konto på my.izettle.com och lägga in varorna genom att ladda upp vanliga CSV-filer.

Kort sagt: båda appversionerna för iOS fungerar riktigt bra. Är Android-versionerna utformade så här, tror jag att alla kommer att bli mer än nöjda.

 

Tjänsten

För närvarande erbjuder iZettle en fast transaktionsavgift på 1,85%. Inga extra avgifter.

Betalningarna görs till angivet konto inom tre arbetsdagar, med vissa begränsningar beroende på vilken typ av betalning och konto det rör sig om (personligt konto eller företagskonto).

Efter varje utbetalning får du ett mejl och du kan själv välja hur ofta du vill få utbetalningarna till ditt konto (en gång per dag, vecka eller månad).

För stora användare med mer än 1 000 kr per dag är ett företagskonto och en kortläsare ett absolut måste.

Det bästa med iZettles erbjudande är att det inte finns några bindningstider. Om du vill avbryta är det bara att sluta använda tjänsten. Svårare än så är det inte!

 

Begränsat erbjudande

 • Transaktionsavgifter
 • Retur
 • Kortläsare (rekommenderat pris)
 • Års-/månadsavgifter
 • Avtalslängd
 • Accepterade kort


Nya iZettle Reader

379 kr+ moms

 • 1,85%
 • KOSTNADSFRITT
 • 749 kr + moms
 • Ingen
 • Kan avbrytas när som helst
 • Visa, Mastercard, Amex, Diners Club, Apple Pay och kontaktlösa

Kundservice och support

Det är enkelt att registrera sig. Det enda du behöver göra är att verifiera det bankkonto du har angett genom att göra en återbetalningsbar transaktion på 1 kr. Först därefter kan utbetalningar göras till ditt konto. Detta kan ta upp till tre arbetsdagar, men du kan börja ta betalt direkt.

Vi kontaktade supporten via iZettles webbplats för att höra om de hade något testkonto. I princip omgående fick vi ett automatgenerat svar med en länk till iZettles extremt utförliga supportsida.

Vi fick mänsklig respons på imponerande 1 timme och 45 minuter – det är mer än godkänt. De kunde även besvara vår fråga med en gång.

Sammanfattning

Kort sagt: iZettle är ett riktigt bra erbjudande!

En otrolig POS-app som gör att du snabbt och smidigt kan ta betalt och enkelt hålla koll på din försäljning. Här får du en rad olika betalningsalternativ, några av de mest konkurrenskraftiga priserna och dessutom en tillmötesgående kundservice. Sammantaget är detta ett slagkraftigt paket för i princip alla mobila säljare, butiksinnehavare eller helt enkelt för alla som vill kunna ta emot kortbetalningar.

De bästa iZettle-erbjudandena

Under en begränsad period kan Chip-and-pin.info-läsare få nya iZettle Reader till bara en tredjedel av priset: 379 kr + moms. Då sparar du hela 370 kr exkl. moms – ett bättre iZettle-erbjudande hittar du inte just nu.

 

Registrera dig nu!

Pris med detta erbjudande: 379 kr + moms (rekommenderat pris 749 kr + moms)

TOP