TIJDELIJKE AANBIEDING! - € 60 KORTING OP DE NIEUWE iZettle Reader (adviesprijs € 79+btw) Aanbieding: €19+btw

iZettle Recensie

iZettle is een nieuwe dienst voor mobiele kaartbetalingen met aanmerkelijke verschillen van andere soortgelijke diensten zoals Worldpay Zinc, Payleven en Paypal Here.

iZettle maakt gebruik van precies dezelfde handset die via Bluetooth verbindt met je iOS iPhone, iPad of Android apparaat met een eigen versie van een gratis te downloaden app.

Echter onderscheidt iZettle zich van veel concurrenten door grote verschillen in diensten.

De NIEUWE iZettle Reader

Met een strak en minimalistisch design die zich onderscheidt van de concurrenten, is de iZettle Reader klein genoeg om mobiel te gebruiken, maar voelt nog steeds aan als een kwalitatief en robuust apparaat.

We hebben geen problemen ondervonden bij het verbinden van de iZettle Reader met een iPhone of Android via Bluetooth.

Het proces van betalingen accepteren is net zo intuïtief en simpel als andere Chip & Pin apparaten op de markt, met een adequaat LCD scherm die duidelijke instructies biedt voor de klant.

De iZettle Reader ondersteunt ook contactloze betalingen en Apple Pay, anders dan veel iZettle concurrenten.

Prijs van de aanbieding is € 19+btw (adviesprijs € 79+btw)

iZettle - Draagbare Chip & Pin

De App

Anders dan Worldwide Zinc en Paypal Here, heeft iZettle een mooie en volledige Point of Sale (POS) app, die de verkoper de optie geeft om een productoverzicht aan te maken compleet met foto's en variaties zoals maten, gewicht, kleur etc.

De iZettle app geeft ook de mogelijkheid om contante betalingen te accepteren.

We hebben de app getest op een iPad en iPhone en moeten zeggen dat we erg onder de indruk waren.

De iPhone versie heeft alle functionaliteiten van de iPad app. Beide versies zijn zo simpel dat zelfs een chimpansee ze met gemak kan bedienen.

De iPad route is duidelijk minder compact en een meer gebruikersvriendelijke beleving. Het heeft een herkenbare look en feel, en een vlekkeloos design. Dat gezegd hebbende, het gemak van de iPhone zal veel verder reiken voor mobiele handelaren en retailers die zich gewoonweg het ongemak van het rondsjouwen van een tablet niet kunnen permitteren.

De enige kritiek; het toevoegen van producten aan het overzicht is een moeizaam proces als je veel producten hebt, de app zou zeker baat hebben bij een toepassing voor grotere volumes. Echter is het mogelijk om grotere hoeveelheden van producten te uploaden wanneer je inlogt op je iZettle account op de my.izettle.com, via CSV documenten.

Kort gezegd, beide versies van de app zullen het goed doen. Als de Android versies uit hetzelfde hout zijn gesneden, zijn wij ervan overtuigd dat iedereen meer dan tevreden zal zijn.

 

Dienst

Momenteel biedt iZettle een schaal voor de transactietoeslag afhankelijk van je verkoopvolumes per maand.
Net als bij andere aanbieders, start dit bij 2,75% en daalt het tot een indrukwekkende 1% voor intensieve gebruikers. Zonder extra toeslagen.

Betalingen worden binnen 3 werkdagen op je aangewezen bankrekening gestort, maar hier zijn wel limieten aan verbonden die afhankelijk zijn van het type betaling.

Je ontvangt een e-mail wanneer er een storting is gedaan, en je kunt zelfs de frequentie van de stortingen kiezen (dagelijks, wekelijks, of maandelijks).

Voor intensieve gebruikers van meer dan € 1.000 per dag is een kaartlezer een must.

Het beste van iZettle is dat er absoluut geen contracten aan vastzitten. Als je wilt annuleren, stop je gewoon met gebruiken ... Simpel!

 

Tijdelijke Aanbieding

 • Transactie Toeslagen
 • Teruggave toeslagen
 • Kaartlezer (Adviesprijs)
 • Jaarlijkse/maandelijkse Toeslagen
 • Contract Lengte
 • Geaccepteerde Kaarten


Nieuwe iZettle Reader

€ 19+btw

 • 1% - 2.75%
 • GRATIS
 • € 79+btw
 • Geen
 • Annuleer op elk gewenst moment
 • Visa, Mastercard, Amex, Diners Club, Apple Pay & Contactloos

Klantendienst & Support

Het aanmeldingsproces is heel gemakkelijk. iZettle vereist dat je je aangewezen bankrekening bevestigd door een transactie van €1 te doen, die later wordt teruggestort. Dit moet gebeuren voor er stortingen naar je account kunnen worden gedaan. Dit proces duurt tot 3 werkdagen, echter kun je ondertussen meteen beginnen met betalingen accepteren.

We namen contact op met support via iZettle's website om te vragen of ze een testaccount hadden. Bijna direct ontvingen we een automatisch antwoord met een link naar de zeer volledige iZettle help website.

We ontvingen een menselijke reactie binnen een indrukwekkende 1 uur en 45 minuten, dat meer dan acceptabel is. Ze gaven ook meteen een duidelijk antwoord op onze vraag in de eerste reactie.

Conclusie

In het kort, iZettle is de real deal!

Een fantastische POS app die betalingen snel en simpel maakt en het volgen van verkopen moeiteloos; Meerdere betaalopties, sommige van de meest competitieve tarieven en een snelle klantendienst bieden samen een sterk totaalpakket voor bijna iedere mobiele handelaar, winkelier en in feite iedereen die kaartbetalingen wil accepteren.

Beste iZettle Deals

Als tijdelijke aanbieding, kunnen Chip-en-pin.info lezers de nieuwe iZettle Reader voor een derde van de prijs krijgen namelijk € 19 +btw, dat is een hele grote besparing van € 60 exclusief btw; de beste iZettle aanbieding die op dit moment te vinden is.

 

Schrijf je nu in!

Prijs van de aanbieding is € 19+btw (adviesprijs € 79+btw)

TOP