BEGRENSET TILBUD! - 400 kr AVSLAG på NYE iZettle Reader (anb. utsalgspris 799 kr + mva.) Tilbudspris: 399 kr + mva.

Omtale av iZettle

iZettles mobile kortbetalingstjeneste er et nytt tilbud som skiller seg vesentlig fra andre tilsvarende tjenester, som Worldpay Zinc, Payleven og Paypal Here.

iZettle bruker en og samme enhet som via Bluetooth kobles til en iPhone, iPad eller en Android-enhet, som hver har sin egen versjon av en gratis nedlastbar app.

Det er imidlertid flere ting som skiller iZettles tjeneste fra konkurrentene.

NYE iZettle Reader

iZettle Reader stikker seg ut med sin elegante og minimalistiske design. Den er liten og praktisk å ha med seg på farten, samtidig som den virker solid og velkonstruert.

Vi hadde ingen problemer med å koble iZettle Reader til en iPhone eller Android via Bluetooth.

Betalingsprosessen er svært intuitiv og like enkel som andre chip og PIN-enheter på markedet, med en god LCD-skjerm som gir lettfattelige instrukser.

iZettle Reader støtter også kontaktløs betaling og Apple Pay, i motsetning til mange av konkurrentene.

 

Tilbudspris 399 kr + mva. (anb. utsalgspris 799 kr + mva.)

iZettle – mobil kortleser

Appen

Sammenlignet med Worldpay Zinc og Paypal Here har iZettle en flott og langt mer komplett kassapunktapp som gir forhandleren muligheten til å opprette et produktbibliotek med bilder og produktvarianter som størrelse, vekt, farge osv.

Med iZettle-appen kan man også ta imot kontant betaling.

Etter å ha testet appen på en iPad og en iPhone må vi si at vi alt i alt er veldig imponert.

iPhone-versjonen er like funksjonell som iPad-appen, og begge versjonene er svært enkle å bruke.

iPad-appen er mer brukervennlig og naturligvis hakket mindre kompakt. Den har en flott layout, den er lett å bli kjent med og har en plettfri design. iPhonen er riktignok en langt mer praktisk løsning for mobile forhandlere som er mye på farten.

Vi har bare én ting å utsette på løsningen: Hvis man har mange produkter, er det en møysommelig prosess å få lagt dem inn i produktbiblioteket. Appen kunne med fordel hatt en massetilleggingsfunksjon. Men det er også mulig å laste opp flere produkter på en gang med vanlige CSV-filer hvis man logger inn på iZettle-kontoen på my.izettle.com.

Alt i alt fungerer begge versjonene av appen mer enn godt nok. Og hvis Android-versjonene er av samme kaliber, vil nok alle bli mer enn fornøyd.

Tjenester

IZettle tilbyr i dag et fast transaksjonsgebyr på 1,75%. Ingen ekstra gebyrer.

Pengene settes inn på din angitte konto innen tre virkedager, med noen begrensninger avhengig av betalingsform og om du har privatkonto eller bedriftskonto.

Du får en e-post når det er satt inn penger til deg, og du kan selv bestemme hyppigheten av innskuddene (daglig, ukentlig eller månedlig).

Bedriftskonto og chip og PIN-leser er et absolutt must for storbrukere som selger for over 10 000 kr per dag.

Det beste med dette tilbudet er at det ikke er noen bindende avtaler av noe slag. Hvis du vil avbryte, slutter du bare å bruke det … Enklere blir det ikke!

Begrenset Pristilbud

 • Transaksjonsgebyrer
 • Tilbakebetaling
 • Kortleser (anb. utsalgspris)
 • Årlige/månedlige gebyrer
 • Kontraktlengde
 • Godkjente kort


Nye iZettle Reader

399 kr+ mva

 • 1,75%
 • GRATIS
 • 799 kr + mva
 • Ingen
 • Avbryt når som helst
 • VISA, Mastercard, Amex, Diners Club, Apple Pay og kontaktløs betaling

Kundeservice og support

Registreringsprosessen er relativt enkel. iZettle krever at du verifiserer bankkontoen du har oppgitt, ved å foreta en refunderbar transaksjon på 1 kr. Dette må gjøres før det kan settes inn penger på kontoen din. Prosessen tar opptil tre virkedager, men du kan begynne å ta betalt umiddelbart, mens dette pågår.

Vi kontaktet brukerstøtte via iZettles nettsider for å spørre om de kunne tilby en testkonto. Nærmest umiddelbart mottok vi et automatisk svar med en lenke til iZettles svært grundige hjelpeside.

Vi fikk svar fra en medarbeider i løpet av bare 1 t og 45 min, noe som er mer enn akseptabelt. Vi fikk også et tydelig svar på spørsmålet vårt første gang.

Konklusjon

Kort og godt: iZettle er skikkelig bra!

Med en fantastisk kassapunktapp som gjør det raskt og enkelt å ta imot betaling og spore salg; flere betalingsalternativer, svært konkurransedyktige satser og en lydhør og tilgjengelig kundeservice tilbyr iZettle en kanonpakke til nær sagt alle mobile forhandlere, butikkeiere – faktisk til hvem som helst som ønsker å ta betalt med kredittkort.

De beste tilbudene fra iZettle

I en begrenset periode vil nye iZettle Reader være tilgjengelig for Chip-and-pin.info-lesere for kun 399 kr + mva. Det utgjør hele 400 kr i avslag ekskl. mva. og er det beste tilbudet fra iZettle akkurat nå.

Register Deg Nå!

Tilbudspris 399 kr + mva. (anb. utsalgspris 799 kr + mva.)

TOP