RAJOITETTU TARJOUS! – 20 € ALENNUSTA UUDESTA iZettle Readerista (ovh 79 € + ALV) Tarjoushinta: 59 € + ALV

Arvio iZettlestä

iZettlen mobiili maksukorttipalvelu tarjoaa muutamia merkittäviä etuja verrattuna vastaaviin muihin palveluihin, kuten WorldPay Zinc, Payleven ja PayPal Here.

iZettleä käytetään kannettavalla kortinlukijalla, joka liitetään iPhoneen, iPadiin tai Android-laitteeseen Bluetooth-yhteyden kautta. Kuhunkin näistä laitteista on ladattavissa niihin sopiva iZettle-sovellusversio täysin ilmaiseksi.

Palvelu on kuitenkin se, mikä erottaa iZettlen monista kilpailijoistaan.

Tutustu UUTEEN iZettle Readeriin

iZettle Reader erottuu kilpailijoistaan minimalistisen ja virtaviivaisen tyylinsä ansiosta. Se on kätevän pieni mobiililaite, joka näyttää ja tuntuu kuitenkin erittäin laadukkaalta.

Kun testasimme iZettle Readeria, sen liittäminen iPhoneen tai Android-laitteeseen Bluetooth-yhteyden kautta sujui ongelmitta.

Maksujen vastaanottaminen iZettlellä on yhtä helppoa ja suoraviivaista kuin millä tahansa muullakin Siru & PIN ‑lukijalla. iZettlen lukijassa on riittävän iso LCD-näyttö, josta asiakas näkee ohjeet selkeästi.

Toisin kuin monet kilpailijoiden laitteet, iZettle Reader tukee myös lähimaksamista ja Apple Pay ‑maksuja.

Tarjoushinta 59 € + ALV (ovh 79 € + ALV)

iZettle – Mobiili Chip & Pin

Sovellus

Kilpailijoihinsa WorldPay Zinciin ja PayPal Hereen verrattuna iZettlen kassajärjestelmä on ulkoasultaan ja käytettävyydeltään huomattavasti kehittyneempi. Myyjä voi luoda sovelluksessa täydellisen tuotevalikoiman ja lisätä siihen esimerkiksi tuotekuvia ja erikokoisia, eripainoisia ja erivärisiä tuotevaihtoehtoja.

iZettle-sovelluksessa voi myös kirjata käteismaksuja.

Testasimme sovellusta sekä iPadilla että iPhonella, ja täytyy myöntää, että olimme varsin vaikuttuneita tuloksista.

iPhone-versiossa on kaikki samat toiminnot kuin iPad-versiossakin, ja ne molemmat ovat todella helppokäyttöisiä.

iPadin näyttö on toki suurempi, joten sen käyttömukavuuskin on hieman parempi. iPad-sovelluksen tyylikäs ulkoasu myös tuntuu heti tutulta. iPhone-sovellus taas tarjoaa lyömättömän ratkaisun kaikille jatkuvasti liikkeellä oleville myyjille, joille tabletin mukana raahaaminen olisi yksinkertaisesti turhan hankalaa.

Ainoa kritiikkimme koskee tuotevalikoimaa: Tuotteiden lisääminen on työlästä, jos tuotteita on paljon. Tuotteiden joukkomuokkausmahdollisuuden lisääminen sovellukseen toisi merkittävän parannuksen. Osoitteesta my.izettle.com löytyy kuitenkin tuontitoiminto, joka mahdollistaa suurenkin tuotemäärän lisäämisen kerralla tavallista CVS-tiedostoa käyttämällä.

Kaiken kaikkiaan molemmat sovellusversiot ovat erittäin toimivia. Jos sovelluksen Android-versiot noudattelevat samaa linjaa, käyttäjäkokemukset myös niistä ovat varmasti erinomaisia.

 

Palvelu

Tällä hetkellä iZettle tarjoaa kiinteän tapahtumamaksun 1,95%. Ilman lisämaksuja.

Maksut luvataan siirtää ilmoittamallesi pankkitilille kolmen arkipäivän kuluessa. Tähän liittyy kuitenkin tiettyjä rajoituksia riippuen maksutyypistä ja siitä, onko kyseessä yksityinen vai yritystili.

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun rahat on talletettu tilillesi. Voit myös itse päättää, tehdäänkö talletus kerran päivässä, viikossa vai kuukaudessa.

Päivittäin yli 1 000 euron edestä maksuja vastaanottaville myyjille yritystili ja Siru & PIN ‑lukija ovat ehdottomasti kannattava ratkaisu.

Parasta iZettlessä on, ettet joudu sitoutumaan siihen millään tavalla. Jos et sittenkään halua iZettle-palvelua, voit yksinkertaisesti vain lakata käyttämästä sitä.

 

Rajoitettu tarjous

 • Maksupalkkiot
 • Palautuskulut
 • Kortinlukija (ovh)
 • Vuosi-/kuukausimaksut
 • Sopimuksen kesto
 • Tuetut Kortit


Uusi iZettle Reader

59 €+ ALV

 • 1,95%
 • ILMAINEN
 • 79 € + ALV
 • ILMAINEN
 • Peruutus mahdollista koska tahansa
 • Visa, Mastercard, Amex, Diners Club, Apple Pay ja lähimaksukortit

Asiakaspalvelu ja tuki

Palveluun rekisteröityminen on varsin vaivatonta. iZettle edellyttää kuitenkin, että varmennat ilmoittamasi pankkitilin tekemällä iZettlelle 1 €:n talletuksen, joka palautetaan tilillesi varmennuksen jälkeen. Varmennus on suoritettava, ennen kuin tilillesi voidaan tehdä talletuksia. Varmennusprosessi kestää enintään kolme arkipäivää. Voit kuitenkin alkaa heti vastaanottaa maksuja, vaikka tilin varmennus olisi vielä kesken.

Otimme iZettlen verkkosivuston kautta yhteyttä tukeen ja kysyimme, onko palvelua mahdollista kokeilla testitilillä. Saimme välittömästi automaattisen vastausviestin, jossa oli linkki iZettlen kattavalle tukisivustolle.

Saimme vastauksen tuen asiakaspalvelijalta, oikealta ihmiseltä, vain tunnissa ja 45 minuutissa, mikä on mielestämme vähintäänkin kohtuullista. Esittämäämme kysymykseen vastattiin selkeästi jo heti ensimmäisellä yhteydenottokerralla.

Yhteenveto

Lyhyesti sanottuna: iZettle on loistava valinta.

Palveluun kuuluu todella toimiva kassasovellus, jonka ansiosta maksujen vastaanottaminen on nopeaa ja helppoa ja lisäksi myynnin seuraaminen onnistuu vaivattomasti. iZettle tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja, erittäin kilpailukykyiset hinnat sekä ketterän asiakaspalvelun. Se on toimiva ja tehokas ratkaisu kaikille mobiilikauppaa tekeville myyjille ja kaupanpitäjille – oikeastaan kenelle tahansa, joka haluaa vastaanottaa luottokorttimaksuja.

 

Parhaat iZettle-tarjoukset

Rajoitetun ajan Chip-and-pin.info-sivuston lukijat voivat hankkia uuden iZettle Readerin huippuedullisesti hintaan 59 € + ALV (säästö ilman alv:ia jopa 20 €). Tämä on vain noin kolmanneksen laitteen normaalihinnasta – ja myös paras missään saatavilla oleva iZettle-tarjous.

 

Aloita nyt!

Tarjoushinta 59 € + ALV (ovh 79 € + ALV)

TOP