BEGRÆNSET TILBUD! – 400 KR. I RABAT PÅ DEN NYE iZettle Reader (vejl. pris 599 kr. ekskl. moms) Tilbudspris: 199 kr. ekskl. moms

Anmeldelse af iZettle & Bedste Rabat

iZettles mobile kortbetalingstjeneste er et tilbud som differentierer sig i forhold til lignende tjenester som Worldpay Zinc, Payleven og Paypal Here.

iZettle benytter sig af nøjagtigt samme håndsæt, der tilsluttes din iOS iPhone, iPad eller Android-enhed via Bluetooth. De har desuden deres egen app, som er gratis at downloade.

Forskellen i serviceniveauet virker dog til at være det, der får iZettles tjeneste til at skille sig ud fra deres konkurrenters tjenester.

Den NYE iZettle Reader

iZettle Reader har et moderne og minimalistisk design, hvilket differentierer den fra sine konkurrenter. Desuden er den lille nok til at være behagelig at have med på farten, og giver samtidig indtrykket af at være et robust og vellavet produkt.

Vi oplevede ingen problemer med at slutte vores iZettle Reader til en iPhone eller Android-enhed via Bluetooth.

Betalingsprocessen er ekstremt intuitiv, og mindst lige så enkel som med hvilken som helst anden kortlæser på markedet. På LCD-displayet får kunden desuden letforståelige og tydelige instrukser.

iZettle Reader understøtter desuden kontaktløse betalinger og Apple Pay, til forskel fra mange af iZettles konkurrenter.

 

 Tilbudspris: 199 kr. ekskl. moms (vejl. pris 599 kr. ekskl moms)

iZettle – Mobil kortlæser

Appen

Til forskel fra Worldpay Zinc og Paypal Here, er iZettles POS-app meget mere gennemført. Den giver brugeren mulighed for at skabe et produktbibliotek med produktbilleder og varianter, som for eksempel forskellige størrelser, vægt, farve m.m.

I iZettle-appen er det også muligt at modtage kontantbetalinger.

Vi testede appen på en iPad og en iPhone, og må indrømme at vi overordnet set blev meget imponerede.

iPhone-appen har alle de samme funktioner som iPad-versionen. Begge versioner er så enkle at bruge, at selv en chimpanse med lethed ville kunne betjene dem.

iPad-versionen er naturligvis mindre kompakt, og giver oplevelsen af at være mere brugervenlig. Den byder på et intuitivt layout, og et lækkert design. Med det sagt, så betyder iPhone-versionens bekvemmelighed at den er det mere oplagte valg til mobile sælgere og forretningsejere, der simpelthen ikke orker at bære rundt på en tablet.

Vores eneste kritikpunkt: Det kan godt blive en langsommelig og besværlig opgave at tilføje produkter til produktbiblioteket hvis du har mange produkter, hvorfor appen godt kunne bruge en funktion der lader brugeren uploade mange produkter ad gangen. Det er dog muligt at uploade flere produkter ad gangen hvis man logger på sin iZettle-konto i på my.izettle.com, hvorfra man kan uploade almindelige CSV-filer.

For at opsummere, så fungerer begge versioner af appen upåklageligt. Hvis Android-versionerne holder samme standard, så tror jeg at alle burde være tilfredse.

 

Tjenesten

IZettle tilbyder i øjeblikket et fast transaktionsgebyr på 1,95%. Ingen ekstra gebyrer.

Betalinger udbetales til din tilknyttede bankkonto i løbet af 3 arbejdsdage, men de har lagt nogle begrænsninger på dette, der afhænger af betalingstypen og hvorvidt du har en privatkonto eller virksomhedskonto.

Når der er sket en udbetaling, vil du modtage en e-mail. Du kan endda selv få lov til at vælge hyppighed af udbetalinger (dagligt, ugentligt eller månedligt).

For de lidt større brugere der modtager over 10.000 kr. om dagen, er en virksomhedskonto og en kortlæser helt klart et must.

Det bedste ved iZettle-tilbuddet er, at der ikke er nogen binding overhovedet. Hvis du ikke ønsker at bruge det mere, stopper du bare fra en ene dag til den anden. Så simpelt er det!

 

Begrænset tilbudspris

 • Transaktionsgebyrer
 • Refundering
 • Kortlæser (vejl. pris)
 • Årlige/månedlige gebyrer
 • Bindingsperiode
 • Accepterede kort


NEW iZettle Reader

199 kr.ekskl. moms

 • 1,95%
 • GRATIS
 • 599 kr. ekskl. moms
 • Ingen
 • Ingen
 • Visa, Mastercard, Amex, Diners Club, Apple Pay og kontaktløse kort.

Kundeservice og support

Oprettelsesprocessen er relativt ukompliceret. iZettle kræver at man verificerer sin tilknyttede bankkonto ved at overføre 1 kr. som man får tilbage i forbindelse med den første udbetaling. Dette trin er nødvendigt for at iZettle kan udbetale dine penge til din bankkonto. Processen tager op til 3 arbejdsdage, men du kan begynde at modtage betalinger med det samme, også selvom din bankkonto ikke er verificeret.

Vi kontaktede support via iZettles hjemmeside, for at høre om de havde en testkonto. Nærmest øjeblikkeligt modtog vi et automatisk svar med et link til den utroligt udførlige iZettle support-hjemmeside.

Vi fik et personligt svar i løbet af blot 1 time og 45 minutter, hvilket vi i høj grad synes er acceptabelt. De svarede klart og tydeligt på vores spørgsmål i den første e-mail.

Konklusion

Kort fortalt, holder iZettle 100%!

De har en fantastisk app med et kassesystem (POS) der gør det nemt og hurtigt at modtage betalinger og holde styr på salget. Deres mange betalingsmetoder udgør tilsammen med deres yderst konkurrencedygtige priser og høje serviceniveau en komplet pakkeløsning, der passer til nærmest alle mobile sælgere, forretningsejere – ja, faktisk hvem som helst der vil modtage kortbetalinger.

De bedste iZettle-tilbud

en begrænset periode kan Chip-and-pin.info-læsere få den nye iZettle Reader til bare 1/3 af normalprisen, hvilket svarer til 199 kr. ekskl. moms. Det er en besparelse på 400 kr. ekskl. moms, og er derfor det bedste iZettle-tilbud du kan benytte dig af i øjeblikket.

 

 

Tilmeld dig nu!

 Tilbudspris: 199 kr. ekskl. moms (vejl. pris 599 kr. ekskl moms)

TOP